اخبار اسلایدی

1398/3/5 يكشنبه

خبر مهندس خونبانی

اولویت‌های ملی، کشوری و استانی

دومین نشست ماهیانه خانه مشارکت مردم در سلامت استان با محوریت کمپین کشوری فشارخون  روز 26-اردیبهشت 1398 در سالن اجتماعات ستاد شماره یک (نواب) برگزار شد.

در این نشست علاوه برطرح موضوعات روتین خانه مشارکت و پیگیری مصوبات جلسه قبل، موضوع کمپین فشارخون توسط دکتر سولماز فرخ‌زاد مدیرگروه بیماری‌های غیرواگیر استان مطرح شد.

‌ دکتر فرخ‌زاد ضمن ارایه مطالب آموزشی در مورد مفاهیم مرتبط با فشار خون، توضیحات کاملی از کمپین فشارخون، زمان و نحوه‌ی اجرایی شدن آن ارایه کردند و از اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت تقاضای همکاری و مشارکت در اطلاع‌رسانی این طرح به گروه‌های تحت پوشش نمودند.

در این نشست با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه فشارخون کلیه مدعوین  به صورت نمادین گرفته شد.

مهندس نوروز علی عزیز خانی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر پیمان قجر بیگی معاون غذا و دارو  و دکتر امیر محمد کاظمی فر معاون درمان دانشگاه در این نشست حضور داشته و نظرات خود را در خصوص موارد مطرح شده بیان نمودند .

خانه مشارکت مردم در سلامت استان، جلسات ماهیانه خود را با محوریت اولویت‌های ملی، کشوری و استانی پیرو جلسه هماهنگی با معاون امور اجتماعی و کارشناس‌مسؤول خانه مشارکت مردم استان، تعیین و متناسب با اولویت تعیین شده از کارشناس مرتبط آن حوزه جهت آموزش اعضای خانه مشارکت و انتقال پیام دعوت می‌نماید.